Welkom bij Finayac.


U kunt bij ons terecht voor diensten op het gebied van administratie, fiscale en adviserende dienstverlening.

Een goed en verzorgde administratie is belangrijk voor iedere onderneming. Voor u als ondernemer vraagt dit een extra inspanning naast uw dagelijkse werkzaamheden. U kunt uw administratie natuurlijk ook uitbesteden zodat u zich volledig kan richten op uw onderneming, Finayac biedt maatwerk voor uw administratie, tegen een relatieven bescheiden tarieven. Kijk gerust rond en graag zien we u terug als toekomstige klant.

In een gratis vrijblijvende kennismaking nemen wij de tijd voor u en kunnen wij u adviseren wat het beste zal zijn voor uw onderneming.

Neem contact op voor een afspraak of vraag snel een offerte aan. Verder nodigen wij u graag uit om kennis te maken om onze website en finayac.
"Een van de beste manieren om anderen te overtuigen is met uw oren. Door naar ze te luisteren."
(Dean Rusk)

Vraag nu een offerte aan.


Uw volledige administratie in eigenhand. Wilt u weten hoe laag u kosten zijn, vraag nu een vrijblijvende offerte aan?

Laatste nieuws.Veelgestelde vragen webinar WKR gepubliceerd


Deelnemers aan het webinar over de werkkostenregeling op 3 februari 2015 stelden vragen over de WKR. Een deel van die vragen met onze antwoorden staat nu op onze internetsite. We gaan de vragen en antwoorden de komende tijd nog uitbreiden.


Nieuwe online aangiftehulp voor ondernemers


Vanaf vandaag kunt u gebruikmaken van de nieuwe Aangiftehulp Inkomstenbelasting voor ondernemers. Met dit hulpmiddel doet u sneller en makkelijker aangifte voor de inkomstenbelasting.

Bel mij terug.


Heeft u vragen betreft finayac en zijn diensten bellen wij u gerust en zonder verplichtingen op.